Geen enkele website is hetzelfde. En daarom zal elke website zijn eigen kostenplaatje hebben. Bij NMGN.com ziet u dus een vanaf prijs.

Omschrijving
Vanaf prijs
Statische website
€ 225,-
Eenmalig
Dynamische website
€ 450,-
Eenmalig
 
Onderhoud van website
€ 35,-
Per uur
 
Domeinnaam *
€ 10,-
Per jaar
Webruimte **
€ 10,-
Per jaar
 

* De prijs is afhankelijk van welke domein extentie (.nl .com) u kiest. De prijs voor een .nl domein is € 10,-. Voor meer informatie over de prijzen van andere extenties verwijs ik u naar de site van D-Hosting.
** De prijs van de webruimte is afhankelijk van uw website: Hoeveel bezoekers u verwacht, of er een database nodig is en meer zaken. Bij een aanvraag zal ik een inschatting maken van welk pakket u bij D-Hosting nodig heeft en of er nog uitbreidingen nodig zijn.

Indien u er voor kiest om het contact en facturering met D-Hosting via mij te laten lopen dienen de kosten per jaar vooraf te worden betaald. Eventuele opzegging van een domeinnaam of hosting pakket dient minimaal 3 maanden voor het verlopen van de registratie te worden gemeld aan NMGN.com.

Overige zaken over betalingen aan NMGN.com vindt u in de Algemene Voorwaarden. Alle prijzen aangegeven op deze website zijn incl. b.t.w.

pakket nmgn domeinnaam prijs prijzen diensten hosting webruimte bedrijf site euro website contact jaar froeling