NMGN.com ontwikkelt websites. Alles wat daar bij komt kijken kan ik voor u doen. De diensten die u kunt verwachten van NMGN.com zijn daarom niet omschreven als ‘losse’ diensten. U krijgt wat u vraagt. Om u een beter beeld te geven van wat u kunt vragen zal ik een paar veel gevraagde opties uitlichten:

Indien gewenst kan NMGN.com voor u de domeinregistratie en webruimte voor u regelen. De registratie en webruimte wordt ondergebracht bij D-Hosting. Indien u al een domeinnaam en eventueel web ruimte voor uw website heeft aangevraagd bij een ander bedrijf is dat uiteraard geen probleem.

Wordt het een statische of een dynamische website? Bij een dynamische site kunt u zelf, op elk moment, de inhoud van uw website veranderen. Door middel van een admin panel kunt u inloggen op uw site en de teksten en eventuele afbeeldingen aanpassen of toevoegen. Denk bijv. aan nieuwsberichten die u zelf kunt plaatsen of foto's van een nieuw item in uw bedrijf.

Een website moet uiteraard ontworpen worden. Dit kan ik voor u bedenken, maar het kan natuurlijk ook zijn dat u al een logo, kleur of idee hebt voor uw website. Indien dat het geval is zult u dit materiaal digitaal moeten aanleveren met toestemming van de ontwerper.

Indien er vragen zijn over deze of andere opties kunt u vrijblijvend contact met mij opnemen.

webruimte hosting site prijzen pakket diensten bedrijf jaar website froeling domeinnaam contact euro nmgn prijs